Realised projects
Elisabethcenter: sound insulation backstage, rehearsal rooms & technical room

During the complete renovation of the prestigious Queen Elisabeth Hall, according to the design by the architectural firm Ian Simpson and in progress by Heymans-Willemen, the choice fell on the sound-insulating solutions from DOX Noise Control, both in terms of soundproofing inside the building and the limitation of ambient noise from the technical room on the roof.

Request a free quote

Characteristics

- 40 sound-insulating and fire-resistant doors backstage, in rehearsal rooms, in cellar and corridors
- 600 m² PVC sound-absorbing front panels in the technical room
- +/- 20 m² ventilation grilles in the technical room
Architect: Architectenbureau Ian Simpson
Client: THV Elisabeth
Construction partner: Heymans-Willemen
Delivery: 2017
Location: Antwerpen
Sectors Applications

Curious about other projects?

Check out our other projects and find inspiration

News

Subscribe to the newsletter

Keep up to date with all DOX novelties

;