Reeds gerealiseerde projecten
Elisabethcenter: geluidsisolatie backstage, repetitielokalen & technische ruimte

Bij de volledige renovatie van het prestigieuze Koningin Elisabethzaal, volgens het ontwerp van architectenbureau Ian Simpson en in uitvoering door Heymans-Willemen, viel de keuze op de geluidsisolerende oplossingen van DOX Noise Control, zowel op vlak van geluidsisolatie binnenin het gebouw als het beperken van omgevingsgeluid vanuit de technische ruimte op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specificaties

- 40-tal geluidsisolerende en brandwerende deuren backstage, repetitielokalen, kelder en gangen
- 600 m² kunststof geluidsabsorberende frontpanelen in de technische ruimte
- +/- 20 m² ventilatieroosters in de technische ruimte
Architect: Architectenbureau Ian Simpson
Bouwheer: THV Elisabeth
Bouwpartner: Heymans-Willemen
Oplevering: 2017
Locatie: Antwerpen
Sectoren Toepassingen

Nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle DOX-nieuwigheden

;